Loodgieter in Almelo nodig?

De meeste huishoudens krijgen wel eens te maken met een verstopte riolering of een verstopte dakgoot. Dit zijn vervelende problemen, die kunnen zorgen voor stank en overstromingen. Toch zijn deze problemen snel opgelost als u gebruikmaakt van de juiste partij. Kamphuis Riool & Gevelreiniging is gespecialiseerd in het ontstoppen, reinigen en malen van rioleringen en dakgoten in de regio Almelo. Almelo heeft meer dan 72.000 inwoners en is ontstaan door een fusie tussen twee gemeenten. Onze snelle calamiteitenservice en spoed ontstoppingsdienst maken dat u ons dag en nacht kunt inschakelen voor een snelle oplossing van het probleem. Efficiƫnt aan de slag? Neem direct contact op!

Onze ontstoppingsdiensten

In Almelo en omgeving staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar met een uitgebreid dienstenpakket. Uiteraard behoort het verhelpen van verstopte rioleringen en dakgoten tot onze diensten, maar ook onderhoud is een belangrijke service. Verschillende diensten dragen hier aan bij. Denk bijvoorbeeld aan camera-inspectie en rookinspectie, maar ook stankdetectie zorgt voor het tijdig signaleren van problemen. Heeft u een kelder in uw woning die is ondergelopen of zijn er kruipruimtes in huis die vol staan, dan helpt Kamphuis Riool & Gevelreiniging u hier ook bij door de ruimtes snel leeg te pompen. Daarnaast behoort ook het verwijderen van graffiti tot onze dienstverlening. 

Reiniging bij Kamphuis Riool & Gevelreiniging

Woont u in de regio Almelo en heeft u te maken met rioleringsproblemen of een verstopte dakgoot? Kamphuis Riool & Gevelreiniging biedt een snelle service, die dag en nacht bereikbaar is. Ook voor inspecties en onderhoud zijn wij uw partner. Wij rekenen enkel een starttarief bij uitrijden, waardoor u voordelig gebruik kunt maken van onze diensten. Snel uw problemen laten verhelpen? Informeer dan naar de mogelijkheden en neem contact met ons op voor een afspraak

Wij werken ook als loodgieter in:

Vul uw eigen inhoud in.