Loodgieter in Enschede gezocht?

Bent u woonachtig in Enschede en heeft u te maken met een verstopte riolering of een dakgoot die vol zit? Dat zijn vervelende problemen die snel opgelost moeten worden om erger te voorkomen! De gemeente Enschede telt ruimt 158.000 inwoners en is daarmee de grootste stad van Overijssel. Het inwoneraantal groeit jaarlijks snel, waardoor ook rioleringsproblemen vaker voorkomen. Een loodgieter inschakelen zorgt ervoor dat u snel weer van het probleem af bent. Kamphuis Riool & Gevelreiniging is zo’n professional in de omgeving van Enschede, die snel handelt en binnen een mum van tijd de verstopping heeft aangepakt. Tijd en energie besparen? Neem direct contact op!

Uitgebreide dienstverlening

Bij Kamphuis Riool & Gevelreiniging bent u aan het juiste adres voor het ontstoppen en reinigen van rioleringen en dakgoten. Onze spoed ontstoppingsdienst en calamiteitenservice zijn 7 dagen per week bereikbaar. Maar wij doen meer! Zo is het ook mogelijk door ons een camera-inspectie of rookinspectie uit te laten voeren om tijdig de riolering te controleren. Ook stankdetectie behoort tot de mogelijkheden, evenals het onderhoud van afvoeren. Heeft u te maken met een ondergelopen kruipruimte of is de kelder volgelopen, dan bieden we een snelle en efficiënte oplossing. Ook graffitiverwijdering is één van onze diensten. 

Bedankt dat je er gisteravond zo snel was. Ons riool stroomt weer!

Alice Meijer, Enschede

Ontstoppingsbedrijf Kamphuis Riool & Gevelreiniging

Laat u de riolering ontstoppen, reinigen of malen in de omgeving van Enschede, dan bent u bij Kamphuis Riool & Gevelreiniging verzekerd van een snelle service, efficiënte handeling en resultaatgerichte oplossing. Onze specialisten weten wat ze kunnen en zorgen dat uw probleem op een vakkundige manier wordt aangepakt, maar zijn niet aansprakelijk voor schade aan het rioolstelsel. Ook bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: wij rekenen geen voorrijkosten, enkel een starttarief bij uitrijden, waardoor u voordelig uit bent en goedkoop uw ontstopping kunt aanpakken. Uw verstoppingsprobleem adequaat op laten lossen, 24 uur per dag? Neem dan contact met ons op en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Wij werken ook als loodgieter in:

Vul uw eigen inhoud in.