Er hangt een rioollucht in huis

Ruikt u al eventjes een muffe lucht in huis en wordt deze erger naarmate u richting de badkamer, keuken of het toilet gaat? Een rioollucht in huis is erg vervelend. Rioollucht kenmerkt zich door een hevige stank en kan een penetrante geur hebben. Zeker als u water laat stromen, kan de geur verergeren. Velen kennen de lucht wel. U wilt er dan ook zo snel mogelijk vanaf, maar hoe? Er zijn verschillende manieren om snel en efficiĆ«nt van rioollucht af te komen. 

De oorzaken van rioollucht

Een rioollucht in huis kan veroorzaakt worden door een aantal factoren. Zo kan de riolering bijvoorbeeld scheuren of verzakkingen vertonen. Op deze manier kunnen stinkende gassen uit het riool vrijkomen en een vieze rioollucht veroorzaken. Rioolvliegjes zorgen tevens voor een rioollucht in huis. Normaal gesproken leven deze beestjes in de vet- en slibafzettingen van de buizen. Zijn er scheuren, dan komen ze hierdoor naar buiten. Een rioollucht in huis is natuurlijk erg vervelend, maar kan zeker opgelost worden. Wilt u snel en efficiƫnt van de rioollucht afkomen, dan is het reinigingen en ontstoppen van de riolering noodzakelijk.

Rioollucht aanpakken

Kamphuis Riool & Gevelreiniging is gespecialiseerd in het reinigen en ontstoppen van rioleringen. Professionele technieken worden gebruikt om het probleem aan te pakken. Middels rookinspectie wordt het probleem opgespoord, waarbij ook camera-inspectie en stankdetectie worden gebruikt. Onder zachte druk wordt er rook gespoten in het rioolsysteem. Bij ons bent u verzekerd van een snelle reinigingsdienst, waarbij we 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaarstaan. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade aan het rioolstelsel. Neem direct contact met ons op en laat de rioollucht binnen een mum van tijd verdwijnen!

Stank in huis verdwenen!
22 januari 2016
Lees meer

Tips tegen verstopping van het riool
10 december 2015
Lees meer

Hoe kunt u zelf een verstopping voorkomen?
20 februari 2015
Lees meer

Vul uw eigen inhoud in.