Gevel impregneren

Waterschade is vervelend en kan de nodige problemen veroorzaken. Hoe voorkomt u waterschade? De dakgoot of gevel vangen het regenwater op, waardoor het water niet door de muur heen kan dringen. Is uw muur vochtig, dan kan dit zorgen voor wateroverlast en -schade. Schimmels en nare geuren ontwikkelen zich, evenals insecten die op de natte plekken afkomen. Een gevel kan verstopt raken of defect zijn. Voorkomen dat uw woning nat wordt en u last krijgt van waterschade? Laat uw gevel impregneren door Kamphuis Riool & Gevelreiniging! Optimale bescherming tegen een voordelig tarief, waarbij u geniet van een snelle service. 

Waarom uw gevel impregneren?

De gevel impregneren heeft allerlei voordelen. Zo zorgt de beschermlaag ervoor dat de wand waterafstotend wordt en er geen water meer binnen kan dringen. De levensduur van uw woning wordt zo verlengd. Water kan zorgen voor schade, wanneer het niet goed verdampt. Een muur slijt sneller en het water kan ook in de muur bevriezen. Uw gevel impregneren betekent dat er een beschermende laag wordt aangebracht die de richels tussen de stenen opvult. Op deze manier wordt de wand waterafstotend en wordt schimmelvorming voorkomen. Impregneren is doorgaans brandwerend en beschermt tegen vorstschade, waardoor uw woning niet alleen schoner wordt, maar ook veiliger. Ook is het onderhoud een stuk makkelijker. 

Onze dienstverlening

Bij Kamphuis Riool & Gevelreiniging kunt u eenvoudig uw gevel laten impregneren. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het reinigen en impregneren van gevels. Met een 24-uursservice, die 7 dagen per week bereikbaar is, en het ontbreken van voorrijkosten bent u verzekerd van een optimale service. Wij rekenen enkel een starttarief bij uitrijden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van gevelimpregnering? Neem dan contact met ons op!

Vul uw eigen inhoud in.