Gevel reinigen

Is uw gevel vervuild en aangetast door aanslag en viezigheid? Een vervuilde gevel kan leiden tot een dakgootverstopping. Het is dan ook belangrijk om uw gevel tijdig te laten reinigen om problemen te voorkomen. Wilt u uw gevel op een professionele manier reinigen, dan schakelt u een specialist in. Kamphuis Riool & Gevelreiniging is úw specialist op het gebied van gevelreiniging en verwijdert aanslag, mos en vuil binnen een mum van tijd van uw gevel. Voorkom problemen en handel direct!

Snel en efficiënt gevels reinigen

Uw gevel reinigen kan op verschillende manieren. De manier van reinigen is afhankelijk van hoe vuil uw gevel is en welke schade er zichtbaar is. Lichte vervuiling, zoals mos en klimop, zijn relatief eenvoudig te verwijderen door middel van water. Vervuiling als verfresten en roet kunnen beter middels chemische reiniging worden behandeld. Zware vervuiling is wat moeilijker weg te krijgen, waardoor vaak straalmiddel wordt gebruikt om de gevel te reinigen. Om beschadigingen te voorkomen en uw gevel te beschermen tegen nieuwe vervuiling, is het verstandig om uw gevel na het reinigen te impregneren. Zo voorkomt u dat er water wordt opgenomen of doorgelaten door de muur. Een verstopping wordt zo snel voorkomen.

Onze service

Wilt u uw gevel snel en efficiënt laten reinigen? Kamphuis Riool & Gevelreiniging is gespecialiseerd in gevelreiniging op maat en biedt u een snelle service en goede prijs-kwaliteitverhouding. Met onze 24-uursservice, die 7 dagen per week beschikbaar is, bent u verzekerd van een snelle spoed ontstoppingsdienst en reiniging. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten, maar enkel een starttarief bij uitrijden. Neem direct contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw eigen inhoud in.