Loodgieter in Haaksbergen nodig?

Haaksbergen is een plaats gelegen in de provincie Overijssel. In de Twentse plaats wonen ruim 17.000 inwoners. Woont u in Haaksbergen of omgeving en heeft u last van een verstopping in het riool of in de dakgoot? Dan leidt dat tot vervelende problemen, die u liever vandaag dan morgen ziet opgelost. Daarvoor schakelt u Kamphuis Riool & Gevelreiniging in. Wij zijn gespecialiseerd in ontstoppingen en bieden een calamiteitenservice en spoed ontstoppingsdienst, zodat u snel wordt geholpen bij u thuis in Haaksbergen. Door een professional in te schakelen, bent u verzekerd van een goede dienstverlening en een oplossing op maat: u bespaart tijd en energie. 

De diensten van Kamphuis Riool & Gevelreiniging

In de regio Haaksbergen staat Kamphuis Riool & Gevelreiniging bekend als de specialist op het gebied van het ontstoppen van riool en dakgoot, maar wij doen meer dan dat alleen. Zo kunt u door ons een camera-inspectie of rookinspectie laten uitvoeren. Ook stankdetectie behoort tot ons dienstenpakket, evenals het onderhoud van alle afvoersystemen. Voor schade aan het riool zijn wij niet verantwoordelijk. Zo voorkomt u problemen in de toekomst. Heeft u te maken met een ondergelopen kelder of kruipruimte, dan kunnen wij deze voor u leegpompen. Ook voor het verwijderen van graffiti draaien wij onze hand niet om.

Snelle service, lage prijs

Kamphuis Riool & Gevelreiniging heeft niet voor niets zoveel tevreden klanten in Haaksbergen en omgeving. Wij bieden altijd een snelle service, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook het kostenplaatje is gunstig. Zo rekenen wij geen voorrijkosten. Als u ons inschakelt en wij moeten uitrijden, dan betaalt u het starttarief. Een goede en voordelige service in Haaksbergen, daar kunt u op rekenen!

Contacteer ons nu!

Een verstopping wilt u snel laten verhelpen. Wij komen bij u in Haaksbergen langs om het probleem direct en adequaat op te lossen. Ook voor onderhoudswerkzaamheden of inspecties bent u bij ons aan het juiste adres. Interesse in onze diensten? Contacteer ons nu en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Wij werken ook als loodgieter in:

Vul uw eigen inhoud in.