Loodgieter in Hengelo gezocht?

Is de riolering van uw woning verstopt of heeft u te maken met een verstopte dakgoot? Snel handelen is dan noodzaak om overmatige stank te voorkomen en te zorgen dat u niet te maken krijgt met overstromingen. U kunt dan zelf aan de slag gaan, maar vaak wordt het probleem niet voldoende opgelost, waardoor u na een tijd weer te maken krijgt met verstoppingen. Woont u in de regio Hengelo en wilt u snel uw verstopping laten behandelen, dan bent u bij Kamphuis Riool & Gevelreiniging aan het juiste adres. De regio Hengelo telt ruim 80.000 inwoners en wordt ook wel de ‘metaalstad’ genoemd door de veelvuldige industriële praktijken. Een snelle service en goede prijs-kwaliteitverhouding behoren tot onze dienstverlening!

Onze diensten

Kamphuis Riool & Gevelreiniging is actief in Hengelo en kan uw verstopping tijdig aanpakken en verhelpen. Naast het ontstoppen, reinigen en malen van uw riolering kunnen wij u tevens helpen bij andere zaken. Denkt u bijvoorbeeld aan stankdetectie, camera-inspectie en rookinspectie. Ook wat betreft het onderhoud van afvoeren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade aan het rioolstelsel. Heeft u een volgelopen kelder of kruipruimte, dan hebben wij de oplossing in huis om uw verstopping of overloping tijdig aan te pakken. 

Snel handelen bij Kamphuis Riool & Gevelreiniging

Wilt u snel en voordelig uw verstopping laten behandelen, dan kan dat bij Kamphuis Riool & Gevelreiniging in Hengelo. We kenmerken ons door een snelle service, die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Daarnaast rekenen wij tevens geen voorrijkosten, maar enkel een starttarief bij uitrijden, waardoor u voordelig uit bent en snel van uw probleem verlost bent. Wilt u die verstopte dakgoot of riolering snel en vakkundig laten verwijderen? Neem dan direct contact met ons op en maak een afspraak voor een optimaal resultaat!

Wij werken ook als loodgieter in:

Vul uw eigen inhoud in.