Loodgieter in Holten gezocht?

Een defecte riolering zorgt voor flink wat problemen. Niet alleen wordt het moeilijk om water door te spoelen, waardoor overstromingen kunnen ontstaan, ook krijgt u te maken met vieze luchtjes. Tijdig handelen is dan ook belangrijk! Wilt u snel en efficiënt uw riolering laten ontstoppen, reinigen of malen in Holten, dan is Kamphuis Riool & Gevelreiniging uw partner. Dit dorp kenmerkt zich door meer dan 9000 inwoners en heeft de Holterberg als één van de vele hoogtepunten. Ook als u te maken krijgt met een verstopte dakgoot, bieden wij een snelle service. Met een spoed ontstoppingsdienst en calamiteitenservice zijn wij altijd dichtbij en kunnen wij u snel van het probleem af helpen!

Een volledig dienstenpakket

Bij Kamphuis Riool & Gevelreiniging bent u verzekerd van een efficiënte oplossing. Rioleringsverstoppingen en dakgootverstoppingen zijn dan ook binnen een mum van tijd opgelost. Ook voor het onderhoud van alle afvoeren, het detecteren van stank en het inspecteren van ruimtes met een camera, bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een kelder of kruipruimte die is ondergelopen met rioleringswater en wilt u deze snel leeggepompt hebben, dan biedt Kamphuis Riool & Gevelreiniging een vakkundige leegpompdienst. Ook het verwijderen van graffiti behoort tot de mogelijkheden. Wat voor verstoppingsprobleem u ook heeft, wij hebben altijd de oplossing in huis! Daarbij zijn wij niet aansprakelijk voor enige schade aan het rioolstelsel. 

Waarom Kamphuis Riool & Gevelreiniging?

Uw verstopping wilt u snel verholpen hebben om nare geuren te voorkomen. Kamphuis Riool & Gevelreiniging weet daar alles van. Daarom geniet u bij ons van een ultrasnelle service: wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar in de omgeving van Holten. U kunt ons dan ook dag en nacht bereiken, indien u last krijgt van verstoppingsproblemen. Daarnaast rekenen wij enkel een starttarief bij uitrijden, waardoor u verzekerd bent van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Neem dus vooral contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Wij werken ook als loodgieter in:

Vul uw eigen inhoud in.