Kruipruimte of kelder leegpompen

Wateroverlast: we hopen allemaal dat we er nooit mee te maken zullen krijgen. Het is echter iets waarop we geen invloed kunnen uitoefenen. Zeker als u een kelder of kruipruimte heeft, dan is er bij hevige regenval kans op een ruimte die vol met water loopt. Dat is natuurlijk erg vervelend, gezien alle schade die dat tot gevolg kan hebben. Belangrijkste is echter dat de ruimte zo snel mogelijk weer wordt leeggepompt, zodat de gevolgen tot een minimum beperkt blijven. Kamphuis Riool & Gevelreiniging kan u hierbij uitstekend van dienst zijn.

Help, mijn kruipruimte of kelder staat onder water!

Hevige regenval kan ervoor zorgen dat de kelder of kruipruimte onder water komt te staan. Ook een rioolbreuk kan daar de aanleiding voor zijn. Boomwortels of een verzakking kunnen scheuren in het riool veroorzaken. En als dat net op de verkeerde plaats het geval is, dan kan het water hoger komen te staan dan u wenst. Zelfs een verkeerd gelegd riool kan ervoor zorgen dat uw kruipruimte of kelder onder water komt te staan. Als u hiermee te maken heeft, dan wilt u dit vervelende probleem zo snel mogelijk zien worden opgelost. Schakel daarvoor Kamphuis Riool & Gevelreiniging in! Via onze calamiteitenservice is uw ruimte in no time weer door ons leeggepompt.

Welkom bij Kamphuis Riool & Gevelreiniging

Een kruipruimte of kelder die onder water staat, is typisch een noodgeval waarbij u het liefst direct geholpen wilt worden door een professional. En dat kan! Juist daarvoor is de calamiteitenservice van Kamphuis Riool & Gevelreiniging namelijk bedoeld. Omdat u zoiets nooit kunt timen, staan onze medewerkers alle dagen van de week, 24 uur per dag voor u paraat. Moet uw kruipruimte of kelder snel worden leeggepompt? Neem dan nu contact met ons op! Wij rekenen geen voorrijkosten en helpen u graag!

Vul uw eigen inhoud in.