Loodgieter in Losser gezocht?

Iedereen krijgt helaas weleens te maken met een verstopt riool of met een verstopte dakgoot. Dat is een lastige situatie die u snel wilt hebben verholpen. Zelf aan de slag gaan is dan een mogelijkheid, maar dit kost tijd, energie én het resulteert bovendien lang niet altijd in een oplossing. Wij zijn ook werkzaam in Losser, een plaats in Overijssel die 13.000 inwoners heeft. Woont u in Losser en heeft u te maken met een verstopping van het riool of de dakgoot, dan kunt u Kamphuis Riool & Gevelreiniging daarvoor inschakelen. Met zorg gaan wij voor u aan de slag. Is snelle actie noodzakelijk? Ook dan kunt u rekenen op onze dienstverlening!

Onze dienstverlening

Kamphuis Riool & Gevelreiniging is actief in de regio Losser, zodat u altijd kunt rekenen op snelle service. Vanzelfsprekend zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van rioolontstopping en gevelreiniging, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan het rioolstelsel. Daarnaast bieden wij ook andere relevante diensten aan. Denk bijvoorbeeld aan camera-inspectie, rookinspectie, stankdetectie en onderhoud van alle afvoersystemen. Zo bent u ook voorzien van goed onderhoud, om problemen in de toekomst te voorkomen. Ook voor het leegpompen van kelders en kruipruimtes bent u bij ons aan het juiste adres. En heeft u last van graffiti, dan kunnen wij deze ook voor u verwijderen. 

Voordelen

Als u woonachtig bent in Losser of omgeving en Kamphuis Riool & Gevelreiniging inschakelt, dan bent u verzekerd van een snelle oplossing voor uw probleem. Wij staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Daarbij rekenen wij geen voorrijkosten, wat weer scheelt in het kostenplaatje. Schakelt u ons in en moeten wij uitrijden, dan geldt het starttarief. Goed en voordelig geholpen dus!

Neem contact met ons op!

Heeft u te maken met een verstopt riool of een dichtgeslibde dakgoot, en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf in Losser of omgeving dat u daarbij van dienst kan zijn? Zoek dan niet verder, maar neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag om meer informatie of maak een afspraak.

Wij werken ook als loodgieter in:

Vul uw eigen inhoud in.