Mijn dakgoot is verstopt

Veel mensen denken er niet over na, maar de dakgoot is essentieel om de woning droog te houden. Dakgoten zorgen ervoor dat het regenwater netjes wordt afgevoerd. Een dakgoot is dus ontzettend handig, maar kan vervelend worden wanneer deze verstopt raakt. Een verstopte dakgoot kan voor flink wat overlast zorgen, zoals wateroverlast en schimmelvorming. Ook muffe geurtjes en vervelende luchtjes vormen zich al snel bij een verstopping van de dakgoot. Is uw dakgoot verstopt, dan kunt u dit snel en efficiĆ«nt op laten lossen. 

De oorzaken van een verstopte dakgoot

Een dakgoot die is verstopt, kan verschillende oorzaken hebben. In de meeste gevallen is achterstallig onderhoud de boosdoener. Goed onderhoud is dan ook belangrijk om verstoppingen te voorkomen en te zorgen dat het water goed kan stromen en wordt tegengehouden waar dat moet. Daarnaast kan een verstopping ook worden veroorzaakt door losse takjes, bladeren en zand, die een hoop vormen en zo het water tegenhouden. Een verstopte dakgoot merkt u vaak pas als het te laat is. Gelukkig is het niet te laat om daar iets aan te doen. Door een professional in te schakelen, bent u binnen no time van uw verstopping af. 

Een snelle en vakkundige service op maat

Een perfecte dakgoot zorgt voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor komt er geen water in uw woning en blijven ook schimmels en vervelende geurtjes weg. Merkt u dat uw dakgoot is verstopt, dan bent u bij Kamphuis Riool & Gevelreiniging aan het juiste adres. Wij bieden een 24-uursservice die 7 dagen per week bereikbaar is. Daarnaast rekenen wij enkel een starttarief bij uitrijden en profiteert u bij ons van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Uw dakgoot laten reinigen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Stank in huis verdwenen!
22 januari 2016
Lees meer

Tips tegen verstopping van het riool
10 december 2015
Lees meer

Hoe kunt u zelf een verstopping voorkomen?
20 februari 2015
Lees meer

Vul uw eigen inhoud in.