Mijn dakgoot loopt over

Een dakgoot is een onzichtbaar, maar onmisbaar hulpmiddel. Het regenwater wordt netjes afgevoerd en, indien gewenst, bijvoorbeeld richting een regenton geleid. Het nadeel van een dakgoot is echter dat deze verstopt kan raken. En dat kan behoorlijk wat overlast veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan wateroverlast, maar ook aan schimmels die goed gedijen in de vochtige omgeving die ontstaat. Dat kan ook leiden tot vervelende luchtjes in huis. Ook waterschade ligt al snel op de loer. Wilt u snel en vakkundig uw dakgoot laten ontstoppen, schakel dan Kamphuis Riool & Gevelreiniging in!

Dakgoot verstopt geraakt? Kamphuis Riool & Gevelreiniging!

Een verstopping in uw dakgoot kan verschillende oorzaken hebben. Vaak ligt achterstallig onderhoud hieraan ten grondslag. Het is belangrijk om uw dakgoot goed te onderhouden, zodat de waterafvoer in orde blijft. Bij waterschade die veroorzaakt wordt door achterstallig onderhoud, kan ook de verzekeringsmaatschappij weleens moeilijk gaan doen. Ook takjes en bladeren, die bijvoorbeeld in de herfst in flinke hoeveelheden in de dakgoot terecht kunnen komen, zorgen al snel voor een verstopping. Een verstopte dakgoot leidt zoals gezegd tot vervelende situaties. Een snelle ontstopping is dan ook gewenst. Gelukkig heeft Kamphuis Riool & Gevelreiniging een spoed ontstoppingsdienst, waardoor u altijd snel kunt worden geholpen.

Laat uw dakgoot ontstoppen

Een dakgoot zorgt, mits deze in goede staat verkeert, voor de afvoer van hemelwater. Daardoor wordt waterschade in uw woning voorkomen en blijven ook schimmels en nare geurtjes ver weg. Een goed onderhoud van uw afvoersysteem is belangrijk, maar de meeste mensen hebben daar geen tijd voor of willen daar geen tijd voor vrijmaken. Ook voor het onderhoud van uw hemelwaterafvoersysteem kunt u ons dan ook inschakelen. Heeft u toch last van een verstopping, wat de oorzaak daarvan ook mag zijn, dan verhelpen wij deze graag snel voor u. Neem nu contact op en maak een afspraak!

Stank in huis verdwenen!
22 januari 2016
Lees meer

Tips tegen verstopping van het riool
10 december 2015
Lees meer

Hoe kunt u zelf een verstopping voorkomen?
20 februari 2015
Lees meer

Vul uw eigen inhoud in.