Mijn doucheputje is verstopt

Wie kent het niet: rondslingerende haren die het doucheputje verstoppen. Met name in huishoudens waar de vrouwen lange haren hebben, kan er overtollig haar verdwijnen in de douche. Waar men af en toe nog wat haar kan grijpen en zo voorkomt dat het in de afvoer terechtkomt, glipt het vaak door de kleine gaatjes en heeft u zo een verstopping. Ook ontstoppingsmiddelen, shampoo en douchecrèmes kunnen voor een verstopt doucheputje zorgen. Wilt u het probleem snel verhelpen en uw douchepuntje ontstoppen, dan biedt Kamphuis Riool & Gevelreiniging een snelle ontstoppingsdienst. 

Een verstopt doucheputje

Terwijl u ’s ochtends onder de douche staat, merkt u al snel dat het water niet meer wegloopt en er een plas ontstaat bij uw voeten. Het doucheputje is verstopt. Wat nu? Waar veel mensen meteen beginnen te porren in de afvoer om de verstopping te vinden, is het vaak verstandiger een professional te laten kijken naar het probleem. Haren zijn de nummer één oorzaak van een verstopt doucheputje, vaak in combinatie met zeepresten. Wanneer ontstoppingsproducten niet helpen en het probleem zich dieper in de afvoer bevindt, vindt u bij Kamphuis Riool & Gevelreiniging een snelle en goedkope oplossing.

Verstoppingen oplossen

Is uw doucheputje verstopt en wilt u dit snel en feilloos oplossen? Kamphuis Riool & Gevelreiniging biedt een spoed ontstoppingsdienst, die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is. Een verstopte afvoer is voor ons een fluitje van een cent. Binnen een mum van tijd loopt het water weer gewoon weg en is uw afvoer ontstopt en gereinigd. Neem direct contact met ons op en maak een afspraak!

Stank in huis verdwenen!
22 januari 2016
Lees meer

Tips tegen verstopping van het riool
10 december 2015
Lees meer

Hoe kunt u zelf een verstopping voorkomen?
20 februari 2015
Lees meer

Vul uw eigen inhoud in.