Mijn keukenafvoer is verstopt

Als u regelmatig bezig bent in de keuken, dan gebruikt u de afvoer waarschijnlijk ook zeer geregeld. Het kan voorkomen dat uw afvoer op een gegeven moment verstopt raakt. Dat is het geval als het afvalwater niet goed meer wordt afgevoerd. Vaak merkt u tijdig dat de afvoer (deels) verstopt is geraakt, omdat het water dan minder snel wordt afgevoerd. De verstopping kan echter ook vrij plotseling zijn, of een kleine verstopping kan in korte tijd leiden tot een volledige verstopping van de keukenafvoer. Dat is een lastig probleem, waarvoor Kamphuis Riool & Gevelreiniging gelukkig de juiste oplossing in huis heeft.

Verstopte keukenafvoer

Gelukkig komt het niet al te vaak voor, maar als u eenmaal te maken heeft met een verstopte keukenafvoer, dan zijn de problemen vaak niet mis. Het water kan immers niet meer worden afgevoerd. Vaak wordt dat veroorzaakt door etensrestjes, die zich in het afvoersysteem ophopen. Bijvoorbeeld omdat u snel de dinerborden even onder de kraan afspoelt. Er kan echter ook een andere oorzaak zijn voor de verstopping, zoals resten van vet en zeep die zich ophopen. Wat die oorzaak ook is, Kamphuis Riool & Gevelreiniging is gespecialiseerd in het ontstoppen van uw keukenafvoer. Wij gaan vakkundig en snel voor u aan de slag, zodat u weer aan de slag kunt in de keuken.

Ontstoppen

Een belangrijk voordeel van Kamphuis Riool & Gevelreiniging is de calamiteitenservice en de spoed ontstoppingsdienst. Een volledige ontstopping in de keuken, daar kunt u namelijk niet lang mee blijven zitten! Een snelle, adequate oplossing is dan simpelweg een vereiste. Gelukkig hebben wij op elk moment van de dag de oplossing beschikbaar. Bijkomend voordeel is dat wij voor onze dienstverlening geen voorrijkosten in rekening brengen. Snel en voordelig van uw verstopte keukenafvoer af? Schakel Kamphuis Riool & Gevelreiniging in!

Stank in huis verdwenen!
22 januari 2016
Lees meer

Tips tegen verstopping van het riool
10 december 2015
Lees meer

Hoe kunt u zelf een verstopping voorkomen?
20 februari 2015
Lees meer

Vul uw eigen inhoud in.