Mijn riool is verstopt

Een verstopte riolering: het is een nachtmerrie. Als u hiermee te maken krijgt, dan kan dat hele vervelende gevolgen hebben. Er zijn verschillende manieren van een rioolverstopping. Denk bijvoorbeeld aan een verstopping bij uw wasmachine of vaatwasser, maar ook in de badkamer of keuken kan de riolering verstopt raken. En wat te denken van het toilet? De gevolgen variƫren van praktisch ongemak tot flinke waterschade. Hoe dan ook, als u te maken heeft met een rioolverstopping, dan is dat erg vervelend. Kamphuis Riool & Gevelreiniging heeft de oplossing voor u in huis!

Riolering verstopt? Schakel Kamphuis Riool & Gevelreiniging in!

Een verstopt riool kan vele oorzaken hebben. Vet-, zeep- en gelresten zorgen vaak voor een verstopping, maar ook een ophoping van haren in een afvoersysteem kan leiden tot een acute verstopping. Bij wasmachines en vaatwassers kan dat leiden tot storingen en waterschade, waardoor de vloer blank kan komen te staan. Ongeacht de aard van de rioolverstopping, is adequaat handelen gewenst. Soms moet er zelfs zo snel mogelijk gehandeld worden om erger te voorkomen. In dat geval biedt Kamphuis Riool & Gevelreiniging uitkomst door de calamiteitenservice en de spoed ontstoppingsdienst. In alle gevallen kunt u in ieder geval rekenen op een persoonlijke service en een goede oplossing.

Riool ontstoppen

Geen verstopping is hetzelfde, en juist daardoor is het lastig om zelf met de ontstopper in de hand de juiste oplossing te vinden. Het inschakelen van een professioneel bedrijf is daarom verstandig. Bij Kamphuis Riool & Gevelreiniging bent u daarvoor aan het juiste adres. Geen verstopping is ons te machtig, waarbij u kunt rekenen op een snelle service en een scherpe prijs. Zo zijn wij altijd bereikbaar in geval van nood en rekenen wij geen voorrijkosten. Heeft u te maken met een verstopping in uw riolering, schakel ons dan in. Neem nu contact op!

Stank in huis verdwenen!
22 januari 2016
Lees meer

Tips tegen verstopping van het riool
10 december 2015
Lees meer

Hoe kunt u zelf een verstopping voorkomen?
20 februari 2015
Lees meer

Vul uw eigen inhoud in.