Mijn vaatwasser is verstopt

Een vaatwasser is een machine die ons gemak dient. Als alles naar behoren werkt, tenminste. Als u te maken krijgt met een verstopte vaatwasser, dan betekent het dat het gebruikte afvalwater niet goed meer kan worden afgevoerd. Daardoor krijgt u te maken met een storing. Het gevolg kan zijn dat de vloer blank komt te staan, en in het ergste geval dat uw vaatwasmachine hierdoor beschadigd raakt. Snel handelen is bij een verstopte vaatwasmachineafvoer dus een vereiste. Gelukkig kunt u daarvoor Kamphuis Riool & Gevelreiniging inschakelen!

Een verstopte vaatwasser, wat nu?

Een vaatwasser spoelt uw vaat schoon, en daarbij wordt gebruikgemaakt van reinigingsmiddelen. Dat leidt tot zeepresten, die in de afvoer kunnen zorgen voor een verstopping. Het gebruikte water kan door deze verstopping niet meer worden afgevoerd, en dat zorgt voor een storing in de vaatwasser. Dit wordt in dat geval meestal ook op het display  van de machine weergegeven. Het betekent dat u actie dient te ondernemen, maar hoe? Zelf in de weer gaan met een ontstopper leidt vaak niet tot de gewenste oplossing. Kamphuis Riool & Gevelreiniging lost het probleem snel, vakkundig en goedkoop voor u op! Als specialist in het ontstoppen van afvoersystemen, is dit een kolfje naar onze hand.

De voordelen van ons bedrijf

Een verstopte vaatwasser kan zorgen voor wateroverlast en –schade, maar het zorgt in ieder geval voor een praktisch probleem: de vaat staat immers dagelijks weer op u te wachten. Zeker als er sprake is van een vloer die blank staat, moet er direct een oplossing worden gevonden. Daarvoor schakelt u Kamphuis Riool & Gevelreiniging in. Via onze calamiteitenservice en spoed ontstoppingsdienst bent u snel geholpen. Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar. Ook het kostenplaatje spreekt in uw voordeel. Zo rekenen wij geen voorrijkosten en hanteren wij scherpe prijzen voor onze dienstverlening. Neem nu contact met ons op!

Stank in huis verdwenen!
22 januari 2016
Lees meer

Tips tegen verstopping van het riool
10 december 2015
Lees meer

Hoe kunt u zelf een verstopping voorkomen?
20 februari 2015
Lees meer

Vul uw eigen inhoud in.