Mijn wasmachineafvoer is verstopt

Wat moeten we tegenwoordig nog zonder wasmachine? Als u te maken heeft met een verstopping van de wasmachineafvoer, dan pas merkt u hoeveel werk deze machine ons eigenlijk uit handen neemt. Een verstopping van de wasmachineafvoer kan leiden tot wateroverlast, omdat het water dat tijdens een wasbeurt gebruikt wordt, niet kan worden afgevoerd. Een vloer die blank staat, kan dan het gevolg zijn. Bovendien kan uw machine hierdoor waterschade oplopen. Vervelend! Een snelle oplossing is daarom noodzakelijk. Welkom bij Kamphuis Riool & Gevelreiniging, de specialist in ontstoppingen!

Een verstopte wasmachineafvoer

Er zijn verschillende oorzaken voor een verstopping van de wasmachineafvoer, maar in verreweg de meeste gevallen wordt de verstopping veroorzaakt door een ophoping van vet- en zeepresten. Wordt het water niet meer weggepompt en ligt dat aan een verstopte afvoer? Dan schakelt u Kamphuis Riool & Gevelreiniging in. Om te testen of het daadwerkelijk de afvoer is die verstopt is, koppelt u de wasmachineslang even los en hangt u deze boven een emmer. Pompt de wasmachine het water nu wel weg, dan heeft u inderdaad te maken met een verstopte afvoer. Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen van alle afvoersystemen, dus ook in het ontstoppen van uw wasmachineafvoer.

Waarom Kamphuis Riool & Gevelreiniging?

Bij een verstopte wasmachineafvoer is er eigenlijk altijd sprake van een acuut probleem, dat direct vraagt om een oplossing. Vaak geeft de wasmachine dit zelf ook aan op het display. Het kan ertoe leiden dat de vloer blank komt te staan, met alle gevolgen van dien. Ook wilt u niet dat uw machine beschadigd raakt. Wilt u snel weer gebruik kunnen maken van uw wasmachine, dan laat u de wasmachineafvoer vakkundig ontstoppen door Kamphuis Riool & Gevelreiniging. U kunt dag en nacht rekenen op onze calamiteitenservice, waarbij wij geen voorrijkosten rekenen.

Stank in huis verdwenen!
22 januari 2016
Lees meer

Tips tegen verstopping van het riool
10 december 2015
Lees meer

Hoe kunt u zelf een verstopping voorkomen?
20 februari 2015
Lees meer

Vul uw eigen inhoud in.