Mijn wastafel is verstopt

De wastafel: elke dag maken we er weer gebruik van. En als u dan te maken krijgt met een verstopping, dan kan dat knap vervelend zijn. Het water loopt niet weg en u kunt de wastafel niet meer gebruiken. Vervelend, als u zich ’s ochtends even op wilt kunnen frissen. Het is dan ook noodzakelijk om deze verstopping snel te verhelpen, zodat u in de badkamer gewoon weer uit de voeten kunt. Om te zorgen voor een snelle en zorgvuldige ontstopping schakelt u Kamphuis Riool & Gevelreiniging in. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van ontstoppingen bij afvoersystemen. Een waterafvoer bij een wastafel kent voor ons geen geheimen.

Een verstopte wastafel

Er kunnen verschillende oorzaken zijn die ten grondslag liggen aan een verstopping in het waterafvoersysteem van uw wastafel. De meest voorkomende oorzaken zijn in ieder geval ophopingen van gelresten, zeepresten en haren. Als u gel aanbrengt in uw haar, dan wast u daarna uw handen. De gelresten hechten zich snel aan de afvoerbuis en kunnen zo voor een verstopping zorgen. Voor zeepresten geldt eigenlijk hetzelfde. Ook haren zorgen vaak voor een acute verstopping van een afvoersysteem. Zeker als de haren verstrikt raken in al aanwezige gel- of zeepresten. Vervelend daarbij is dat haren niet oplosbaar zijn, en dat bemoeilijkt het ontstoppen van uw wastafel. Wilt u snel en goedkoop een passende oplossing vinden? Neem dan contact op met Kamphuis Riool & Gevelreiniging!

Uw wastafel ontstoppen

Zeker als gel- en zeepresten zich ophopen in combinatie met haren, dan ligt een verstopping van uw wastafel op de loer. Heeft u hiermee te maken, dan is dat een vervelend probleem. U wilt dat dit snel wordt verholpen. Gelukkig biedt Kamphuis Riool & Gevelreiniging een spoed ontstoppingsdienst, zodat u snel weer gebruik kunt maken van de wastafel – mét een goede waterafvoer. Wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan nu contact met ons op!

Stank in huis verdwenen!
22 januari 2016
Lees meer

Tips tegen verstopping van het riool
10 december 2015
Lees meer

Hoe kunt u zelf een verstopping voorkomen?
20 februari 2015
Lees meer

Vul uw eigen inhoud in.