Mijn wc is verstopt

Het toilet gebruiken we meerdere keren per dag. We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder een degelijk toilet. Is uw wc verstopt, dan merkt u dit al snel. Het water spoelt niet meer door, vieze geurtjes komen bovendrijven en ook bacteriƫn vinden snel een weg naar de defecte afvoer. Het is belangrijk om uw verstopte wc meteen aan te pakken en ervoor te zorgen dat de afvoer weer perfect werkt. Hoe pakt u dit aan?

De oorzaken van een verstopte wc

Een verstopte wc is uiteraard vervelend en moet dan ook snel verholpen worden. Voorkomen is beter dan genezen. Belangrijk is dan ook om te letten op wat u door het toilet spoelt. Zo is het beter om geen maandverband, inlegkruisjes of tampons door te spoelen en ook toiletdoekjes en toiletblokjes zijn niet bepaald goed voor de afvoer. Voorkom verstoppingen door deze producten in de pedaalemmer te gooien. Toch kan het nog altijd voorkomen dat uw riolering verstopt raakt en uw wc niet meer doorspoelt. Het is dan belangrijk meteen hulp in te schakelen en uw riolering na te laten kijken.

Wc-verstoppingen 

Het toilet is geen eenvoudige ruimte om te controleren. De kromme buizen zorgen ervoor dat er weinig zicht is. Een professional kan u helpen bij een wc die verstopt is. Kamphuis Riool & Gevelreiniging is gespecialiseerd in rioolverstoppingen en kan uw wc reinigen en ontstoppen. Middels camera-inspectie, stankdetectie en rookinspectie wordt het probleem opgespoord en bieden we u advies voor het onderhoud van uw riolering. Een snelle service en enkel een starttarief bij uitrijden zorgen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Meer informatie over het oplossen van een verstopte wc? Neem direct contact op!

Stank in huis verdwenen!
22 januari 2016
Lees meer

Tips tegen verstopping van het riool
10 december 2015
Lees meer

Hoe kunt u zelf een verstopping voorkomen?
20 februari 2015
Lees meer

Vul uw eigen inhoud in.