Mijn wc stinkt

U bent het toilet aan het schoonmaken en een penetrante geur hangt in de ruimte. Een vieze, muffe geur drinkt uw neus binnen en het stinkt naar riool. Een stinkende wc is niet prettig, niet voor uzelf, maar ook niet voor bezoekers. Waar u wellicht al in de weer bent geweest met reinigingsproducten, nare geurtjes verbloemt met lekker ruikende sprays en zelfs hebt geprobeerd de pijp te ontstoppen, blijft de wc stinken. Er zijn verschillende oorzaken die een stinkende wc tot gevolg kunnen hebben.

Wat veroorzaakt de stank in uw toilet?

Op elke afvoer in de woning dient een waterslot te zitten. Soms kan het zijn dat dit waterslot leeg is, waardoor het gaat stinken. Ook kan er een probleem zijn met de ontluchting en beluchting van het huisriool. Tijdens het doorspoelen van het toilet stroomt er snel een grote hoeveelheid water door het riool. Wordt er slecht ontlucht, dan kan uw toilet gaan stinken. Ook verstoppingen kunnen bijdragen aan een hevige stank. Een stinkend toilet is erg vervelend. De geur kan immers door het hele huis gaan hangen. Het is belangrijk het probleem tijdig aan te pakken en een ervaren specialist in te schakelen die uw toilet weer fris laat ruiken. 

Kennis en kunde van een specialist

Bij Kamphuis Riool & Gevelreiniging weet men als geen ander hoe vervelend een stinkend toilet kan zijn. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor een snelle service, die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is. Met enkel een starttarief bij uitrijden is de prijs-kwaliteitverhouding erg scherp en profiteert u van voordelige prijzen. Uw stinkende toilet weer fris laten ruiken? Neem dan contact met ons op!

Stank in huis verdwenen!
22 januari 2016
Lees meer

Tips tegen verstopping van het riool
10 december 2015
Lees meer

Hoe kunt u zelf een verstopping voorkomen?
20 februari 2015
Lees meer

Vul uw eigen inhoud in.