Muur impregneren

Waterschade: we willen het allemaal voorkomen, maar hoe doen we dat? Een voorbeeld is de dakgoot, waarmee hemelwater netjes wordt afgevoerd, zodat het water niet door de muur heen kan dringen. Een vochtige muur kan namelijk vervelende gevolgen hebben. Zo krijgen schimmels de kans zich daar te vestigen en kunnen nare geurtjes ontstaan. Ook insecten kunnen hier op afkomen. Het probleem van een dakgoot is echter dat deze verstopt of defect kan raken. Daarom kunt u uw muur laten impregneren door Kamphuis Riool & Gevelreiniging. Zo bent u verzekerd van optimale bescherming! Wij kunnen daarnaast ook uw dakgoot onderhouden, zodat water helemaal geen kans meer krijgt.


Waarom een muur impregneren?

Door een muur te impregneren, zorgt u ervoor dat deze geen water meer doorlaat. Met name in buitenmuren zit vaak vocht, hoe goed het hemelwaterafvoersysteem ook is. Impregneren beschermt uw muren tegen vocht van buitenaf. Door het impregneermateriaal worden de poriƫn in de muur namelijk opgevuld, waardoor er geen ruimte meer is voor het water. Impregneren maakt de muur waterafstotend, waardoor schimmels geen kans meer krijgen. Daarbij beschermt het tegen zure regen en wordt eventuele graffiti gemakkelijk verwijderd. Nog een bijkomend voordeel is dat impregneermiddel een brandvertragende werking heeft.

Muur laten impregneren door Kamphuis Riool & Gevelreiniging

Kamphuis Riool & Gevelreiniging is de specialist in het impregneren van muren. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u op dit gebied uitstekend van dienst te kunnen zijn. Zo voorkomt u waterschade en geeft u schimmels geen kans meer. Wilt u uw muur laten impregneren door Kamphuis Riool & Gevelreiniging? U geniet van persoonlijke service, snelle dienstverlening en een scherpe prijs. Zo rekenen wij bijvoorbeeld geen voorrijkosten. Neem nu contact met ons op en maak een afspraak!

Vul uw eigen inhoud in.