Loodgieter in Oldenzaal gezocht?

Is uw riolering verstopt, loopt het water niet meer weg in de afvoer of zorgt uw verstopte dakgoot voor overlast? Tijd voor een professionele ontstoppingsdienst die u snel en efficiënt van uw probleem af helpt! Kamphuis Riool & Gevelreiniging heeft een team van professionals die vakkundig en goedkoop uw verstopping verhelpen en de inwoners van Oldenzaal hulp biedt bij rioleringsproblemen. Onze calamiteitenservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ons dan ook dag en nacht bereiken als uw verstopping de spuigaten uitloopt. Sterke economische groei in combinatie met verstopping? Wij helpen u graag!

Uitgebreide spoed ontstoppingsdienst

In Oldenzaal hebben we al veel tevreden klanten mogen helpen. Kamphuis Riool & Gevelreiniging is een specialist op het gebied van ontstoppen, reinigen en malen van rioleringen en dakgoten, maar is daarbij niet aansprakelijk voor schade aan het rioolstelsel. Onze calamiteitenservice maakt dat wij altijd direct ter plekke zijn als u een probleem ondervindt met uw riolering of dakgoot. Daarnaast hebben wij nog een breed dienstenpakket, dat bestaat uit het onderhouden van afvoeren, het leegpompen van kelders en kruipruimtes en het verwijderen van graffiti. Ook voor camera-inspectie, stankdetectie en rookinspectie bent u bij ons aan het juiste adres. Nare geuren en ondergelopen ruimtes hebben we binnen een mum van tijd verholpen. 

Informeer direct!

Een uitgebreid dienstenpakket, snelle service en voordelige tarieven maken dat u met uw verstoppingsprobleem bij Kamphuis Riool & Gevelreiniging altijd aan het juiste adres bent. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en berekenen enkel een starttarief bij uitrijden. Heeft u last van een verstopping en wilt u gebruikmaken van één van onze diensten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en informeren naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het oplossen van uw probleem!

Wij werken ook als loodgieter in:

Vul uw eigen inhoud in.