Loodgieter in Rijssen nodig?

De plaats Rijssen is gelegen in het hart van Overijssel en heeft bijna 30.000 inwoners. Heeft u last van een verstopte afvoer of een dakgoot die het regenwater niet meer kan verwerken door een verstopping? En woont u in Rijssen of in de nabije omgeving? Dan kunt u Kamphuis Riool & Gevelreiniging inschakelen voor een snelle en vakkundige ontstopping. Wij bieden 7 dagen per week, 24 uur per dag een calamiteitenservice, zodat u in geval van nood verzekerd bent van adequate dienstverlening. Ook voor andere diensten met betrekking tot uw afvoersystemen, zijn wij in de regio Rijssen dé specialist.

Dienstenpakket van Kamphuis Riool & Gevelreiniging

Heeft u behoefte aan een professional voor het onderhoud aan uw riool of voor gevelreiniging? Dan bent u bij Kamphuis Riool & Gevelreiniging zonder twijfel op de juiste plaats. In Rijssen en omgeving staan wij bekend om onze calamiteitenservice, waardoor u snel uit de brand bent geholpen. Een riool of dakgoot ontstoppen doen wij snel en effectief, maar ook voor onderhoudswerkzaamheden of reparaties kunt u ons inschakelen. Het uitvoeren van camera-inspectie, rookinspectie of stankdetectie behoort eveneens tot ons dienstenpakket. Ook het leegpompen van uw kelder of kruipruimte in Rijssen of het verwijderen van graffiti doen wij graag voor u. Wij werken zorgvuldig, maar voor eventuele schade aan het riool zijn wij niet aansprakelijk. 

Voordelige en snelle dienstverlening

Niet voor niets hebben wij in de omgeving van Rijssen al diverse tevreden, vaste klanten. Onze service is snel en vakkundig en de prijzen zijn scherp. Onze calamiteitenservice is altijd bereikbaar en wij rekenen geen voorrijkosten voor onze dienstverlening. Bij uitrijden geldt het starttarief. Dat zijn voordelen die het verschil maken!

Contact opnemen

Als u last heeft van een verstopt riool of een verstopte dakgoot, dan wilt u geen dagen hoeven te wachten tot het probleem is oplost. Kamphuis Riool & Gevelreiniging begrijpt dat en handelt daar ook naar. Wilt u onze expertise inschakelen? Neem dan nu contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben!

Wij werken ook als loodgieter in:

Vul uw eigen inhoud in.