Riool aanleggen

Een rioleringsprobleem is erg vervelend. Niet alleen zorgt een defecte of verstopte riolering voor waterschade, het kan ook stank tot gevolg hebben. Het oplossen van rioleringsproblemen kunt u verhelpen door het riool aan te leggen met een compleet nieuw rioleringssysteem. Rioolbreuk en scheuren in het riool worden zo verholpen. Uit ervaring weten wij dat dit geen eenvoudige klus is. Kamphuis Riool & Gevelreiniging is gespecialiseerd in het reinigen en aanleggen van riolering en kan met behulp van de juiste apparatuur snel de locatie van lekkages bepalen. 

Voorkom verstopping met nieuwe riolering

Een riool aanleggen is dus een pittige klus. Het is niet zomaar een kwestie van een buis aanleggen, er komt veel meer bij kijken. Een verkeerd gelegd riool kan ervoor zorgen dat het riool sneller verstopt raakt en u te maken krijgt met een muffe geur en rioolvliegjes. Het is de kunst de buis zo aan te leggen dat er geen haakse T-stukken in zitten. Het water moet immers in één weg kunnen stromen, zonder tegen de buis aan te sluiten. Ook kan het zijn dat uw riolering is verzakt: boomwortels zorgen vaak voor een verzakking van het riool, waardoor een verstopping niet ver weg is. Kamphuis Riool & Gevelreiniging kan uw riool vakkundig en snel aanleggen. 

Professioneel uw riolering aanleggen

Kamphuis Riool & Gevelreiniging is de specialist in het aanleggen van riolering. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om uw riool goed te plaatsen, maar zijn daarbij niet aansprakelijk voor schade aan het rioolstelsel. Voorkom waterschade, stank en schimmelvorming en neem direct contact met ons op voor een oplossing op maat. Wilt u genieten van persoonlijke service, 24 uur per dag bereikbaarheid en een scherpe prijs? Kies dan voor onze aanpak en maak meteen een afspraak!

Vul uw eigen inhoud in.