Riool ontstoppen

De riolering is iets waar we allemaal dankbaar gebruik van maken. Tijdens het douchen, toiletteren, afwassen en het handen wassen stroomt er water door de afvoer naar de riolering. Is er ergens een ontstopping en loopt het water niet weg, dan heeft dit vervelende gevolgen. Een verstopt riool kan zich op verschillende manieren uiten. Een verstopte wasmachine of vaatwasser, een verstopte wastafel of een verstopt doucheputje. En wat dacht u van een verstopt toilet? Van overmatige stank tot waterschade, de gevolgen zijn niet prettig. Wilt u het riool ontstoppen, dan bent u bij Kamphuis Riool & Gevelreiniging aan het juiste adres!

Snelle probleemoplossing

Water- of stankoverlast is geen pretje in uw woning. De meeste verstoppingen worden eerst zelf aangepakt alvorens er een professional wordt ingeschakeld. Vaak resulteert dit niet in een efficiƫnte oplossing en is het probleem slechts tijdelijk aangepakt. Kamphuis Riool & Gevelreiniging is specialist op het gebied van rioolontstopping en kan uw riolering ontstoppen, reinigen en malen. Een verstopte riolering kan verschillende oorzaken hebben. zo kan een rioolbreuk de oorzaak zijn, maar ook vet-, zeep- en gelresten kunnen bijdragen aan een verstopping. Kamphuis Riool & Gevelreiniging kan het probleem met behulp van stankdetectie, camera inspectie en rookinspectie signaleren en uw riool ontstoppen, maar is daarbij niet aansprakelijk voor schade aan het rioolstelsel.

Uw riool laten ontstoppen

Een rioleringsverstopping is heel divers. Het is dan ook belangrijk om hier tijdig bij te zijn en een professional in te schakelen. Kamphuis Riool & Gevelreiniging is gespecialiseerd in het ontstoppen van de riolering en doet dit snel en efficiƫnt. U geniet bij ons van een 24-uurs service, 7 dagen per week. Ook rekenen wij enkel een starttarief bij uitrijden, waardoor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding is verzekerd. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op!

Vul uw eigen inhoud in.