Loodgieter in Winterswijk gezocht?

Winterswijk is gelegen in het meest oostelijke deel van de Achterhoek. Met bijna 25.000 inwoners is het een behoorlijk grote plaats in het oosten van Nederland. Helaas wordt iedereen weleens geconfronteerd met een verstopping in het riool of in de dakgoot, dus ook in Winterswijk krijgt u daarmee te maken. Dat is lastig en leidt tot de nodige problemen. Natuurlijk kunt u zelf met een ontstopper in de weer gaan, maar daarmee is niet gegarandeerd dat het probleem helemaal wordt opgelost. Het kost bovendien veel tijd en energie. Woont u in Winterswijk en wilt u een professional inschakelen om uw verstopping te verhelpen? Schakel dan Kamphuis Riool & Gevelreiniging in. Wij gaan graag voor u aan de slag, ook als snelle actie gevraagd wordt.

Onze diensten

In Winterswijk en omgeving staan wij voor u klaar, met een uitgebreid pakket aan diensten. Vanzelfsprekend verzorgen wij de ontstopping van uw riolering of dakgoot, zodat de afvoer weer naar behoren werkt. Voor eventuele schade aan het riool zijn wij niet verantwoordelijk. Daarnaast hebben wij verschillende andere diensten, waarmee u kunt zorgen voor een goed onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan camera-inspectie of rookinspectie, maar ook aan stankdetectie. En vanzelfsprekend kunnen wij het volledige onderhoud van uw afvoersystemen voor onze rekening nemen. Last van een volgelopen kelder of kruipruimte in Winterswijk? Deze pompen wij graag voor u leeg. Ook kunnen wij graffiti voor u verwijderen.

Waarom Kamphuis Riool & Gevelreiniging?

Woont u in Winterswijk of omgeving, dan is Kamphuis Riool & Gevelreiniging de aangewezen professional om u te helpen met rioleringsproblemen of een verstopte dakgoot. Daarbij kunt u rekenen op een snelle service, alle dagen per week, dag en nacht. Ook voor inspecties en onderhoudswerkzaamheden staan wij voor u klaar. Wij rekenen geen voorrijkosten, waardoor u ook nog eens voordelig uit bent! Moeten wij eenmaal uitrijden, dan rekenen wij het starttarief.

Contact

Wilt u problemen met de riolering of dakgoot laten verhelpen? Een verstopping leidt tot overlast en noopt tot een snelle en goede oplossing. Of wilt u een inspectie, reparatie of onderhoud laten uitvoeren in Winterswijk? Neem dan nu contact op met Kamphuis Riool & Gevelreiniging, de specialist op dit gebied. Informeer naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak.

Wij werken ook als loodgieter in:

Vul uw eigen inhoud in.